Brent kledning med Shou sugi ban / Yakisugi Treverk

Brent kledning

Vi tilbyr brent kledning av shou sugi ban treverk.

Shou sugi ban, også kalt Yakisugi er brent treverk som de siste årene blitt svært populært som erstatning til kledning, terrassebord, interiørpanel og møbler verden rundt. Shou sugi ban-behandlingen gir treverket et unikt og vakkert utseende som både husbyggere, arkitekter og kunstnere elsker.

Brent kledning av Shou sugi ban-treverk har opprinnelse i Japan og har vært benyttet i flere århundrer. Hjemme i Norge har metoden ofte blitt benyttet til å behandle gjerdestolper og kaianlegg. Teknikken som kalles shou sugi ban beskytter nemlig treverket svært godt mot insekter, sopp, råteskade og brann. Dette sørger for at det behandlede treverket får en helt unik holdbarhet, og blir tilnærmet vedlikeholdsfritt.

hus med brent kledning av shou sugi ban
vedlikeholdsfri terrasse med shou sugi treverk

Vedlikeholdsfri og miljøvennlig terrasse

Lei av å beise eller olje terrassen? Med vedlikeholdsfri terrasse av Shou sugi ban treverk (gran eller furu) slipper du å bekymre deg for å behandle terrassebordene årlig. Overflaten blir ikke glatt, og den naturlige fargen og teksturen på treverket vil glede deg i årene fremover.

At treverket er vedlikeholdsfritt betyr problemfri hverdag for sluttbrukeren, og det sparer miljøet for farlige utslipp fra overflatebehandling som maling og beis.

I tillegg til at produktet er miljøvennlig og får et vakkert utseende, er Shou sugi ban treverk svært holdbart. Enkelte hevder treverket har holdbarhet opp til 120 år.

Shou sugi ban behandling beskytter mot:

  • Fuktighet og råteskade
  • UV-stråling
  • Skadedyr
  • Sopp

Trebehandling med særpreg

Fasade med brent kledning
gjerde av shou sugi ban
shou sugi ban treverk i ulike farger
brent treverk kledning for vedlikeholdsfrie terrassebord
Vedlikeholdsfri kledning Shou sugi ban
flammebehandlet treverk Shou sugi ban
flammebehandlet treverk Yakisugi Shou sugi ban terrasse
lyst flammebehandlet treverk Yakisugi Shou sugi ban

Kontakt oss for mer informasjon!

Norbert

Norbertas Vinikaitis
Daglig leder
Tlf 94828635